9 Eylül 2007

pürüpak tan dünyaya

son dönemlerde neler yaptığımıza bakıyoruz ve başlıyoruz buyrun en son yaptığım iş: c.r.a.z.y. izlediğim en güzel film mi desem dünyanın en güzel üç filminden biri mi desem ne desem ki sizin bu filmin mutlak görülmesi gerektiğine inandırsam. farzedin ki bildiğiniz tüm iyi sıfatları hakkediyor bu film fazlacana abarttık ama sevdim işte yani ne desem hoş olacak bundan gayri film hakkında. bi de yüzyıllık yalnızlık ı bitirdim. gidip bi yerlerden bulun ya da alın ama mutlak okuyun dünyanın en güzel üç kitabından biri midir bilemeyeceğim de okuduğum en güzel kitap değildi. wish you were here adlı eseri live versiyonundan dinlemenizi de şiddetli tavsiye ediyorum yani insan bi kez dinlemeli böyle şarkılar ama tabi zamansız dinlemeyin bombok olduğunuzla kalıyorsunuz. şu sıralar pek tiyatro meraklısı olmadığımdan, en son gittiğim serginin de iki yıl önce bitmesinden dolayı bu gibi kültürel işlerden şu şu şahane görmediniz mi allah belanızı versin gibilerinden bir şeyi asla duyamazsınız benden. bi de taksim de sağda solda inekler var. nedir onların hikayesi?sütaş bu kadar mı içimizde artık? allahım akıl fikir ver sen, sanatkar kullarına. okullar da açılıyormuş yakında kazamız mübarek olsun. zaten hasretinden prangalar eskitmiştim ama arkadaşlarımı özlemiştim evet. 402 no lu sınıf ın yeni bölümünü izledim kutlamaya kadar götürecektim sevincimi anlatamam. uykusuz u da çok beğendim artık sandık içi ni okuyacam diye odak uzaklığı ayarlama pozlama falan yapmama gerek kalmadı çok şükür bi de barış uygur adlı şahsı çok takdir ediyorum prensiplerinden dolayı. şu fani dünyada en mutlu insan kim diye sorarsanız bana (aslında bu sorunun muhatabı tanrı olmalı ya bence neyse bi defalık da ben cevap vereyim) kesinlikle rachel ray dir, kadın dünyayı geziyor gezmekle kalmıyor; yerli malları haftası temasına sadık kalarak gittiği yerde ne kadar yerli tat varsa silip süpürüyor olan biz ekran başında sıcaktan buhran geçirmiş bünyelere oluyor onu takdir falan ettiğim de yok ayrıca düpedüz kıskanıyorum. itiraf etmem gereken bir diğer konu ise ben türk dizilerine bayılıyorum bir hatırla sevgili olsun yaprak dökümü olsun, fikrimin ince gülü olsun bunlar ileri üçlüm olacak sonrasında heroes, house ve how i met your mother izleyeceğim önümüzdeki sezon. şimdilik bu kadar pürüpak hanımdan haberlerle yeniden bir arada olmak dileğiyle efendim.

ps: bu da bir zamanlar başarı ile tamamlamış olup fotoğrafladığım puzzle m=)


4 yorum:

  1. gercekten cok sevimli,guzel ve durust yaziyosun,keske bu durustlugu reel dunyada da gorebilsek.senden ani dinlemek gibisi gercekten yok bu arada,hikayeler yalnizca onlari anlatabilecek olanlarin basindan gecer elbette..

    YanıtlaSil
  2. şu profil yazını çok seviyor kendisini dost meclislerinde neşeyle anıyorum.(:

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. -öncelikle c.r.a.z.y. dünyanın 3 güzel filminden biri olamaz çünkü 3 mevkiyi de baba serisine ait filmler kaplamış vaziyette. beğendiysen ayrı tabi. benim de en beğendiğim film intacto'dur. sana ve okurlarına tavsiye ederim.
    -İnekler dünyada 52 ülkeden sonra türkiyede başlatılmış bi organizasyon. Amacını unuttum ama ilginç bişiy dimi :)
    -kazamız değil gazamız mübarek olur.
    -Ayrıca bende Las Vegas'ın yeni bölümleri başladığı için çok mutluyum ama yinede yaprak dökümünün yeni sezondaki iki bölümünü kaçırışımın üzüntüsünü bastırmıyor.
    -Lütfedip linkimi kenardan okurlarına sunduğun için SMS ile teşekkür edememiştim buradan teşekkür ediyorum.
    *_* Haydi hayırlı traşlar

    YanıtlaSil