29 Nisan 2008

and she is buyin' a stairway to heaven


nerde kalmıştık? saçlarım artık kızıl görmeyeniniz duymayanınız kaldı mı bilmem, herkes de çokça beğendi beni dumur eden saçlarınız aşk alevi mi sorusuna ;ateşli bir şekilde evet diyememdi. ateşli demişken bir gün begümle -hazırlıktaydık o zamanlar- bafi ve encılla yüreğimizin ağzımıza geldiği, her encil spayk "aşk sahneleri" ile içimizin pır pır ettiği, siyahı hayatımızın rengi addettiğimiz körpecik günlerimizdeydik. o drussila ben de darla olmaya karar vermiştik. begümden gayet drussila oluyordu hatta pek güzel oluyordu, begümde zaten oldum olası bi goth hava vardı ne yalan söyliyim ama iş bana gelince sıçıyodum sanırım(= ruhen ve bedenen darla ile bütünleşmediğim gün gibi ortaydı willow mu olsaydım ne? bu naçizane anıyı da sizinle paylaştıktan sonra sevgiler paylaştıkça artar, üzüntülerse paylaştıkça azalır önermesi hakkındaki hisleriniz ile sizi baş başa bırakıyorum.

9 yorum:

  1. ah o willow, willow rolüyle harcadı kendini. komedi oynasın o hep.. çok tatlı :yavşayavşa:

    YanıtlaSil
  2. bence senden vilov olmaz, vilov çirkin sen güzelsin cicim. saçını kızıla boyattın diye böyle şeyler düşünme. hea bir de üstteki yazınla ne demek istedin abi, nasıl okuycaz onu? bir yol yordam öğretelim ama değil mi?

    YanıtlaSil
  3. şarkı sözü lan nesini okuyamıyosun ki? bence de olmaz tabiki ben daha güzelim cicim.

    YanıtlaSil
  4. oha kızım bende aptal aptal simgeler çıkıyo sadece. harf bile yok yani. vay be çılgınmış bak.

    YanıtlaSil
  5. oha lan niye öyleymiş yazı tipini değiştireyim bakalım.

    YanıtlaSil
  6. bende de simgeler çıkıyo da özellikle yaptın sanmıştım. word e kopyalayıp yazı karakterini değiştirdim, ancak okudum.

    YanıtlaSil
  7. iyi de ben de gayet normal gözüküyor yazı tipi de times gibi bi şey ? bu çakallığından yazıyı okumaktan muzdarip insanlara da geçir simay:)

    YanıtlaSil
  8. firefox kullanınca adam gibi açılıyor yazı. ama biz explorer dostuyuz seda, bilesin.

    YanıtlaSil
  9. mozilla firefox forever der noktamı koyarım simbelmyne dostu.

    YanıtlaSil