9 Kasım 2008

because the night belongs to workers

kendi başıma nescafe yapmakta başarısızım ama inanıyorum bir gün doğru kahve ve kahvedostu oranını tutturacağım ve üçübirarada hegamonyasından kurtulacağım. önceden mijdesini verdiğim gs dış politika programına ilk katılımlarımı gerçekleştirdim ve son derece memnunum. neler öğrendim neler, maydonozlu köfteler. çok ilginizi çekerse size gerçekten ilginç şeyler anlatabilirim ve siyaset öğrencisi potansiyeli taşıyan birinin sıkıcılığından zerre barındırmayabilirim. evet programda öğrendiğim bir konu da bu: siyasetten konuşurken nasıl sıkıcı olunmaz ve bu cümle kesinlikle herhangi bir ironi içermeyip zevkli siyaset konferanslarının sonucunda kurulmuştur nokta. gsüdeki çaydan sorumlu adam, hayatımda içtiğim en güzel nescafeyi yaptı. o kadar ki kokusunda davet var olayının gerçekleşebileceği kadar da güzel kokmakta idi nescafe. bir dahaki sefere gözümü kırpmadan nescafe yapışını izleyeceğim ve gizli tarifi ele geçireceğim hohoho. noel baba temalı kahkaha efektimden sonra, hayatta pişman duyduğum bir nokta varsa eve yakın olan okulların kıymetini bilememektir, eve yakın olmasın diye cehennemin dibine gitmem gerçekten, neyse. bu gece uyumama planlarım var zira sınavım sanki yarın gibiymiş çalışacağım ve yarın normal bir sınav öncesi akşamı geçireceğim. şimdi kafein bombardımanına tutulmak üzere noktamı koyuyorum. çavbelle.

3 yorum:

  1. ahh sevgili seda ah. yarın sunumum olmasına ne demeli. ve hala aptal gibi aptal olmama. odada süt olmamasına. yurtta kırmızı ruj sürmeme. odada şeker dahi olmamasına. mide ilaçlarımın hepsini geçersiz işler için harcamış olmama. odada çok az su kalmış olmasına. NE DEMELİ BU KADAR TEMBEL OLMAMIZA.

    anla artık, cool değil son gece ödev hazırlamak. anla artık aptal ben. sen de anla seda. bunu hepimiz kafamıza sokalım, zira kahve içmekten mide hastası olucaz dammit.

    YanıtlaSil
  2. suicidaldostum simbelmüne, yarın sunumunun olması kadar berbat bir iş daha olamaz. tüm hissiyatını anlıyor ve gecenin içinden sana şans diliyorum. az önce uyumaya karar vermiştim ki beni caydırdın sunumubaşarılıgeçesice. ama beni aydınlat mide ilacı geçersiz işler için nasıl harcanır?

    YanıtlaSil
  3. sevgili simbelin cevabını gerçekten merak etmekle birlikte kendimden bir örnekle geceyi noktalamak isterim. yuvarlak ve kaygan olan hapları misket gibi düşün, çarptırırken çok eğleniyorsun. çok sıkılırsan ayrı ayrı renklere de boyayabilirsin. boyama işlemini gerçekleştirmedim ama düşünmüyor da değilim.

    YanıtlaSil