3 Kasım 2008

cherry blossom girl

beklentilerimin altını karşılayan bir makroekonomi sınavı geçirdim, mutsuzum blog. dün gece de okulda kaldım, düzgün çalışmamış olabilirdim ama hafızamın gücü her şeyin üstesinden gelirdi hani:(((

yarı kısmımı yolda bırakıp gelmişim izlenimi ile dolu olarak eve kendimi zor attım blog. maillerimi kontrol ederken bana yurt çıktığı haberini aldım. sevinemedim lan yalan mı? nesine sevincem lan? kalırsam güzel de olabilir ahah ortam yaparım değil mi canıms? istediğim kadar uyurums da?

%100 karar vermeden önce müstakbel odama ve oda arkadaşıma bir teftiş düzenleyeceğim yarın. izlenimlerimi yarın akşam aktarırım. yurtta kalmaktan daha önemli işlerim olabilir. okuldan yaptığım müzik ve film sömürüsü ile yepyeni playlistler hazırladım kendime blog. arşivci kimliği bile kazandırdım kendime ama zor işmiş, bi daha yapmam.

diyetimi 3 gündür bozdum yarın dönüyorum söz. 1 aydan beri ilk kez cola içtim gerçekten midem deliniyor sandım blog. en sevdiğim içeceğin coco cola olduğunu söylemem artık etik olmayacak.

gs üniveristesi sertifika programına katılıyorum hadi hayırlısı.


çavçavs cherry blossom girlsss.

7 yorum:

  1. seda, sapık mısın nesin allasen. niye rejim yapıyosun ya? bak ben poğaçayla besleniyorum şikayetçi de değilim. rendelenmiş patates ohh. ühü.

    YanıtlaSil
  2. günlerden birgün kola içiyordum. bitiremedm. içtiğim zaman farkettim ki içmeyeli 6 ay olmuş. 330luk kola beni zorladı. farketmeden koladan ayrılmışım meğer.

    YanıtlaSil
  3. ne sertifikası höm?
    ayubarsonra...

    YanıtlaSil
  4. ayubarsomra bemece. düzgün konuş lütfen.

    YanıtlaSil
  5. sevgili gonca, galiba sapığım eheh.

    sevgili ali saim, bütün yaz uludağ limonata akımına kapılırsan daha çok 330lar zorlar seni.

    ab türkiye dış politikası sertifika programına gidiyorum hömleyen bayan.

    the fool, ay em in lav vit yuu, ay kent help it.

    YanıtlaSil
  6. uludağ limonata içmek de bi kere kısmet oldu ama belki belleğime işlenmiştir çok çılgın bişey olduğu ve bünyem kolayı kabul etmemiştir. oysa limonatayı beğenmemiştim bile ancak en iyi reklam firma müşterisinin yaptığı reklamdır diyerek bu fikri belleğime işleyenleri suçlamak istiyorum. neyse ana fikir olarak aslında kola bünyelere uygun bir içecek değildir

    YanıtlaSil
  7. cola konusunda hepinizi aştığımı itiraf ediyorum.bu durumuna sevindim seda yaşasın sağlıklı yaşam

    YanıtlaSil