30 Mayıs 2009

final

okulla nötr düzeyde seyreden ilişkim benü insanlar konusunda bunalıma sürüklüyor blog dostları. okul ciddi bir müessese sanki ve insanlar sürekli lanet olasıca işlerinden konuşurmuş gibi derslerinden konuşuyorlar sürekli. a gelecek dersler, hoca dedikoduları. nerdeyse telefonumdaki deniz ürünlerinden oluşan tetris oyunumdan bahsedeceğim zira kendisi oldukça eğlenceli ve yazlık bir havada bence. ama çabalarım boşa gittiğinden ve konuşacak bir şey bulamadığımdan ben de bu akıma kendimi bırakıyor, verebileceğim en nörd pozlarla muhabbet ortamlarını renklendiriyorum. neyseki okul finaller dışında bitti de insanlar yazdan dönünce değişik konulardan söz edebilme yeteneklerini geri kazanabilirler böylece. ben-hariç-herkesin-yazı-harika-geçiyormuş yaz konseptime hazırlık olarak, saçma yaz okulu girişimlerimden vazgeçtiğim için zaman zaman doğru kararlar almanın hazzını duymuyor değilim hani, blog. yeterince nörd ve bört takıldığım günlerde, bedduayı geri alma girişimlerinde bulunan insanları konu eden kanald dizilerini ayrı bir ilgiyle izlediğimi belirtemeden geçemiyorum blog. bu gün, popüler kültürü işlediğimiz derste hocanın 14 hafta boyunca dersi tanzimattan başlatma geleneğini son derste de sürdürmesi ve orhan gencebayı aşağılaması ruhumda birtakım çürüklere sebep oldu blog. sonra kendimi shuttle da orhan babaya vurdum. ama bütün dertler benim olmamalı bence, sorry orhan...

6 yorum:

  1. dayım da orhan gencebayı yerden yere vurmuştu ben küçükken. hatta tüm arabeskçileri yerden yere vurmuştu.sonra bende müthiş bir arabesk antipatisi oluşmuştu. hatta çok sevdiğim bir arkadaşımla da tartışmıştım, insanların duygularını sömürüp sonra keyiflerini sürdükleri için. bence dayım haklı

    YanıtlaSil
  2. ayıp betül, bazarovu okurken hiç böyle şeyler demiyordun. sömürüsüz sanat mı olur?

    YanıtlaSil
  3. merak etme okulda ders geyikleri her yerde var ve ınan benım kadar yoğun yaşamıyorsundur bu muhabbetleri:)

    şimdi dusun biraz etrafındaki herkes bir dersın bır konunun zorluğundan ve muteakıp olarak eksık oldukları konualrdan bahsedıyor ve sen ordan ulker çikolastalı gofret sevmeyen varmı diyen okan bayulgen tonlu sarı sırça cocuk gibi 'seçimleri i.melih kazanmış' dediğin an 'lan bi sus sen şu nota çalıştınmı' deniyorsa o zaman orhan gencebayın arabesk damar şarkıları bu notkada devreye gırecektır demektir o okan bayulgen seslı sarı cocuğun arka fonuna.

    neyse

    orhangencebay candır canandır, adam hiç birşey yapamsa biel şarkı yazacam diye girdiği depresif, buram buram negatıf havalar uğruna bile saygı duymaya değer bir insan adam manık depresif olmuş şarkı sozu yaza cıka!

    YanıtlaSil
  4. seninki de çekilir dert değilmiş gördüğüm-en-uzun-blogger-ismine-sahip-kişi. seni okan bayülgen tonlu sarı sırça çocuk tribine zorluyorlarsa tabanları yağla derim. naçizane tavsiye.

    YanıtlaSil
  5. ahh pruebelle naçizane tavsiyeler o akdar çok verildiki bana artık meslek olarak naçşizane tavsiye veren birisi oldum.

    ayrıca şu yandaki last fm eklentısı çok hoşuma gitti ama eğer eklerse msanırım kurbağalıktan çıkmak için prensesını bekleyen o melun hayvan olabileceğim için profiline bak butonu sayesınde vaz geçmem gerekıyor.

    YanıtlaSil
  6. lastfm in böyle art niyetler taşıdığının düşünülmesini öğrenmek de baya bi şok esasında.

    YanıtlaSil