24 Haziran 2008

abbas yolunda gerek

sıcak saatler dizisini hatırlıyorsanız "hannoy ninnoy hannoy ninnoy" şeklindeki soundtracki de pek tabi hatırlarsınız, tabi sn. sedat yalçın ın nissan- yamuluyorsam düzeltin- marka cipimsi kamyonetine "abbas" dediğini de hatırlarsınız elbet.

iki saat sonra yola çıkacağımdan mütevellit, göz kapaklarım ağırlaşmasına karşın, uyumamakta kararlıyım çünkü izmire giden yollar çok sikko ve ben 7 saat boyunca uyumalıyım. pek sevgili ipoduma sırf bunun için hususi şarkılar aktardım. ayrıca bence herkes ipoduna bir isim bulmalı, ipodu olmayanlar onları kıskanmalı, ben de burada tahtaya üç kez vurmalı. neyse efendim, ben tüm derslerimi geçtim, haberiniz ola, bana da aferim. bu yüzden içimi kaplayan huzur dalgasını tasvir edebilirdim ama etmeyeceğim çünkü herkes kendisi görüp yaşamalı bu dalgayı.

dikili çok sıkıcı bi yer olmasına karşın, 20 yaşında hala aile boyu tatile gidiyor olmanın verdiği hayal kırıklığı ile doluyum bi yandan da. çünkü cidden 20 yaşıma geldiğimde bu tür bir tatil anlayışının yok olacağı fikrine kapılmışım nerden estiyse artık. o zamanlar çocuktum ve çocuklar bazı hayallerini hiç yitirmezler hayatın gerçek yüzü acı bir tokat gibi suratlarında patlasa da. belki dikilide bu yıl ilginç bi şeyler olur da ben yazarken siz de okurken eğlenirsiniz. kısmet diyelim artık.

dün efes one love festivaldeydim. miss platnumu keşfettim bi kere olsun dinlenmeli ayrıca tosun paşayı izlediklerine dair kuvvetli bir his var içimde, baba zulayı beğenir gibi oldum, dansçılarına hasta oldum, shantel almanmış, miss platnum da öyle, gogol bordello grupça saçlarını uzatmış, kaçırdığım kısmı çok güzelmiş , termik santralda festival başarılı imiş falan filan.

yokluğumda johnny bravoyu ihmal etmeyin, miss platnum dinleyin, zayıflayın bol bol karpuz kesin-ben kabuklarını denize düşürürüm merak etmeyin. şimdilik hoşçakalın.

5 yorum:

  1. kızım coni bıravo mükemmel bi insan. onu bans sen sevdirdin allah da senden razı olsun. karpuz ye benim için seda.

    YanıtlaSil
  2. geldiğinde, hoşgeldin.

    YanıtlaSil
  3. karpuz ve coni mevzularında gözün arkada kalmasın piri

    YanıtlaSil
  4. peki hoşbulduk sn. eriyik, çıkaramadım ?

    YanıtlaSil
  5. seda salaklığıma, şapşallığıma ver. bu yarattığım ikinci boş yere heyecanlandırma vakasından dolayı özür dilerim. ama beni de gizli olmayan bi hayranın kabul edebilirsin

    YanıtlaSil