29 Ağustos 2008

bloody friday


sevgili blog,

insanın 10 yıl önce dinleyip ilk görüşte vurulduğu ve hayatı boyunca mükemmel şekilde söylemek istediği şarkıyı istediği zaman dinleyebilmesinin mutluluğu bir tek toblerone çikolatada var sanırsam. olsa da yesek diyor ve sevgili bmcye bana bu şarkıyı bahşettiği için teşekkür ediyorum. hafta sekiz gün dokuz dinlerim artık. istanbul uyurken tatlı rüyalar diliyorum.

sevgili blog,

harry potter ve zümrüdüanka yoldaşlığı filmini izledikten sonra harry pottera tekrar sardıracakmışım gibi görünüyor. ama kaçıncıdan başlayacağım konusunda kararsız kaldım asla seçim insanı değilim. kenan ışık %50 joker hakkımı kullandıktan sonra tek eli kirli sakalını okşarken delici bakışlar psikolojik çöküş yaşarım heralde. aklıma martılar falan gelir yaşadığım sıcak saatlerin etkisiyle. son kararınız diye sorduğunda "ama ya martılar?" derim . o da "remzi baba, noyan amca" ile başlar, ama lanet martılar yengem de sesinizi duyup sizi hindi zannetmişti . cehennem cevdeti aramak istiyorum telefon jokerinde. hayır, iclal aydına aşıktı.bu aşkı midem kaldıramayacak. galiba 6. kitap başlamak için iyi bir seçim. stüdyoyu terketme zamanı.

çavçav martılar ve kenan ışık

3 yorum:

  1. martılar meselesine değinip beni güldürmüş olmana rağmen sana kötü bir haberim var: bana kalırsa o şarkıyı hiç kimse orkestrasız güzel söyleyemez. Yani demem o ki ayağa kal ve orkestrayı alkışla. Ayrıca rica ederim,o şarkıyı sana bulmasaydım evrende dengeler bir gün alt üst olacaktı.

    YanıtlaSil
  2. bir insan tobleronda ne bulur ki?


    metro ya da albeni ye (ki yeme onlar kaka, ülker'in malı!) daha iyi!

    YanıtlaSil
  3. tobleronda mı ne mi bulur insan? hayatın tadı. coca cola halt etmiş. metro sevmem de binmem de.

    YanıtlaSil