19 Ağustos 2008

liar, me

liar, you

lie like anyone else

bloggerın tipinin değişmesi karşısında yeni gönderi butonunu görmemin aldığı zaman beni görsel zekamın yüksekliği konusunda derin şüphelere düşürdü. zekamın kıtlığını belirterek sizleri heyecanlandırmaya çalışmam da neyin göstergesidir bilmiyorum. mrs. dallowayi bir daha elime almamak üzere 3 yılın ardından bitirmiş olmanın haklı gururunu yaşıyorum hemi de yeni bir kitabı üçte birleyerek tam gaz devam ediyorum bi bok anlamadım ya bu üçtebirlik kısımdan neyse. hiç giymediğim eflatun elbisemin etek kısmının sökülmüş olması dolabımda hain bir sökücü olduğunu düşünmeme neden oluyor. belki de bir böcürttür. expecto patronum diyesim geldi kalemimi sallayıp. hayalgücümün genişliği beni utandırıyor. havadan bu kadar bunalmasam karizmatik analog fotoğraf makinemle fotoğraf çekmeye çıkacaktım soranlara da "evet ben diyaframın sesini duymak istiyorum çekerken o an an ..şey diyafram fetişiyim de " diyeceğim. insanlara olmadık anlarda olmadık şeyler söylemekten zevk alıyorum cidden ki bu durum ilerde "yalancı çoban" adlı güzide şarkıda başrol edinmeme sebep olabilir. küçüklükten gelen ve nedense bu sene nükseden bir eğlenceli bir alışkanlık. tavsiye ediyorum. leylekin üst katında cemil ipekçi atolyesi olduğunu söylemem ve okulun yanına inşa edilen fabrikanın tatilya olacağını götümden sallamam komik bence eheheh=) insanların inanması ayrıca eğlenceli ahahah=)

3 yorum:

  1. bence harika bi özellik abi. insanları hayatlarına anlam katıyosun lan. sabancı gençleri heyecanla tatilyayı bekliyordur şimdi.

    YanıtlaSil
  2. çok eğlenceliydiiii. hadi bi dahaaa! ayrıca nasıl buram buram sonbahar kokan bir yazıdır bu allahım. çok delişıs!

    YanıtlaSil
  3. bugn bir harry potter ayakkabısını dahi bağlayamazken expecto patronum senin neyine der ve benm de iki yıl aradan sonra bir kitabı bitirip yenisinin 5te birini devirmiş olmama rağmen pek anlamamış olduğumu belirtirim. ruslar ruslar... ayrıca ben de harry okudum evet :D

    YanıtlaSil