20 Ağustos 2008

yüksek topuklar

yenibirişten gelen mail beni çok sevindirmesine rağmen hüzünlerdi de aynı zamanda. ben ki hiçbir işbaşvurumun kabul görmeyeceğini düşünürken şu hayatta hayatın çetrefilli yollarından para kazanmaya çalışan onurlu ve küçük kız olmaya adım adım yaklaşırken bu mailin bünyemde yaratmış olduğu küçük çaptaki heyecan dalgasını takdir edersiniz lakin iş ilanının aranan özellikler kısmında -1.65 ve üzeri ve dış görünümüne özenen bayan- yazması 1.64 olan beni adeta benden aldı. insanın hayattaki fırsatları 1 cm ile kaçırmasına ne buyurmalı şimdi , hadi söyleyin?

7 yorum:

  1. baraj puanlarını düşürceklerdi hani bu sene? bi s.. git ösym!

    YanıtlaSil
  2. ösym götümü ye parçası sizin için geliyor sayın triancula!

    YanıtlaSil
  3. hayır pruebelle'cim, yanlışınız var ama düzeltecek mide yok bende! midem acıyor anlamalısınız :((( sprite'ın mavisi dünya sevimsizi bi içecek mesela.

    YanıtlaSil
  4. çamlıca gazoz dururken neden sprite içer ki insan. yerli malı, yurdun malı, herkes bunu kullanmalı.

    YanıtlaSil
  5. çok doğru, sen doğru ben yanlış, bayan doğru ile bay yanlış. şimdi buraya asas veya sdf şeklinde değil de adam gibi gülmek gerek ama mesela benim karnım aç amca ve teyze!

    YanıtlaSil
  6. midenin dertleri de saymakla bitmiyor yesen içsen yaramıyor yemesen içmesen boş mide çekilmiyor.simit yanında çay ya da karpuz peynir ekmek. yaşasın yemek yemek!

    YanıtlaSil
  7. ama mesela asuman kruvasan yemesin! hem ben de yemiyim. komple tüm çöreklere karşıyız hacıcan, bacısu! dur ya, saat 11:52! benim kahvaltı edesim, sonra da üzerinize afiyet bi güzel kahve içesim var! yeni post gelsin lütfen ama!!!

    YanıtlaSil