25 Eylül 2008

burun çeşme

okulun ilk haftasını grip olarak bitirmem çok gerekli doğrusu. ilk kez grip olma aşamalarını vücudumun her zerresinde-hücre mi demeliyim acaba- hissetmem olayı yakın takibe almama vesile oluyor efendim bla bla bla. major works of western art dersini sevebilirim sanırım. resimden hiç anlamıyor olsam da -anlamayı bekliyor da değilim- bir sürü resim görmek hoşuma gidiyor. bi de hikayelerini de anlatınca durum daha duygusal bir hal alıyor benim için. saint matthews un hikayesinin dokunaklı bünyeme ne kadar dokunduğu konusuna bu cümle ile değinip geçiyorum sadece. masal kitaplarına dönsek mi ne? social theory işlediğimiz dersi de sevdim adını her ne kadar doğru bilmesem de. her sorana farklı bir şey demekten utanmadım ama aynı kişiye iki farklı cevap verme durumunun ihtimalinden darlandım. international relations dersi baba bir ders gibi programımdan göz kırpıyor. hoşuma gitmiyor itiraf etmeliyim. games and strategies dersinde kendimi idiot gibi hissettiğim anlar mevcut ancak anlamadığımdan değil aksine bu kadar kolay gelmesinde hain bir bit yeniğinin olduğuna inanıyorum. ispanyolca dersini ilk dersten sevsem de pedronun bu gün dersi iptal etmesi suretiyle günümü bok etmesini hiç affetmeyeceğim. akademik durum özetle budur. ha bir de yemek eylemine katıldım bir de fashanede yeni çalışan eleman ya sapık ya da şizofren. ön ve yargının bölünmez kardeşliği:(((

adios.

9 yorum:

  1. bence pedro meselesinde ece'nin nazarının değmiş olabileceği ihtimalini bir düşün;)

    YanıtlaSil
  2. nihohahah. :suzanavcisimayli:

    YanıtlaSil
  3. salgın mı var nedir, herkes hasta benimki de bi geçmedi gitti, horhor çeşmesini geçtim. 1654151 paket selpakla dünya şappyonluuna oynuorum.

    YanıtlaSil
  4. ben bir adet tuvalet kağıdı rulosu ile gezdim gün boyu solo ile burun silmek şahane. bir de horhor durağı vardır üsküdarda kimse inanmaz ama var işte horhor çeşmesi deyince aklıma geliverdi birden.

    YanıtlaSil
  5. ben de tam horhor durağının makus talihini yenmesine sevinecektim:(

    YanıtlaSil
  6. comentlerim bilinmeyen administreytır gucler tarafından siliniyor. eheh. horhor usenmedim arsiv taramasi yaptim ve horhor'un fotosuna ulastim. link atacaam birasdan :)

    YanıtlaSil
  7. huzurlarınızda horhor duraaa

    http://img359.imageshack.us/my.php?image=rayofthelightbytheleperhi2.jpg

    yoksa yannış mı?

    YanıtlaSil
  8. link karşılıksız çıktı maalesef:( ama horhor durağına olan inancın konusunda hemfikirim. ayriaten silinen commentler konusunda hassasım:)

    YanıtlaSil