19 Şubat 2009

rainbow surfing


okulun açılması karşısında, bulduğum her düzlemsel ortamda kestirmemle sonuçlanan sonsuz uyuma isteğim çılgınsal boyutlara ulaşmış durumda blog. bu dönemki derslerimin okumalarının da çılgınsal rakamlar düzeyinde seyretmesi, beni fakir ama gururlu bir genç olmaya itiyor. bildiğimiz 300 sayfalık roman kıvamında bir kitabın 67,5 tl olması ve 5 tane benzer kitap almak durumunda olmak beni isyanlara da sürüklüyor öyleki fiyatı söyleyen adamın suratında bir an liseden m.kalaycı belirdi ve bana "kitaba verilen paraya acıyorum seda ya,sonuçta bi kez okuyorsun o kadar paraya " dedi. dejavusal bir andı gerçekten ki bir keresinde bu tartışmayı gonca ben ve m.kalaycı olarak yaşamış idik. neyseki cemil copy center ve bende de yeterince korsan ruhu var. gözlükçümün her defasında bana lens suyunu bedava verme yakınlığında bulunması kadar günüme renk katan bir şey yok. artık benim de ahbap olduğum esnaflar var, bakkal ali amcadan sonra. playlisttede coldplay-clocks ve ardından zekai tunca- biz heybelide çalmasıyla neşe dolan bendenizi artık, bu postun sonuna getiriyor. kısa ve renksiz hayatımdan bu günlük de bu kadar.

4 yorum:

  1. bu m.kalaycı ne leş bi insanmış zamanında ya. içki içirtmez, kitaba verilen paraya acır, yatak kırar vb. bugünlerde herhalde farklı bir insan olmuştur.

    bunun yanı sıra, hep en parasız olduğum dönemde lens solüsyonumun bittiği gerçeğinin, şahsıma yönelmiş bir tehdit olduğunu düşünüyorum.

    ayrıca ve ayrıca da, "I'm shitting rainbows"a dikkat çekmeden duramıycıym. aklıma herr krösser geldi :D

    YanıtlaSil
  2. Cemil Copy Center.."CCC"..

    Muhteşem evrende Cemil nasıl bir isimdir abi ya..

    YanıtlaSil
  3. merve kalaycı hala o mafya boyla mı acaba?kitaba verilen paraya acımayı bırak kız bir arkadaş için bir sevgiliyle kavga etmeye acımış idi zamanında:) hayat meraklarla dolu seda( oh cümle ), derslerde uyumamalı, alim olmalısın.

    YanıtlaSil