3 Haziran 2009

bana cefa ediyorlar, bilmem nedendir

annemle kayıp bir ayakkabıyı bulma serüveninden sonra yorgun ve ellerim boş halde major works of modern art sınavıma çalışmak, tanrının beni imtihana tutmak için izlediği ayrı bir yol olsa gerek. final haftalarında yaptığım her işi bu kadar dramatize etmemi de bir zamanlar uzun araba yolculuklarında radyoda sürekli çalan kayahan'dan "bizimkisi bir aşk hikayesi" ne bağlıyorum. radyoyu kapattığımız zaman, bazı yolculukların üzerimde bıraktığı diğer travma izlerini de albümün en az 5 kez dönmesi bolluğunda zerrin özer best oflu 15 saatlik yolculuklar temalı yazılarımda bulabilirsiniz.

eemm buna da postmodern art diyebiliriz bittabiğ...

special thanx to stumbleupon.

3 yorum:

  1. oncelıkle fotograftakı kurgu gerçekten super kıskandım!
    psikanalız sayesıdne ınsanların cocuklukları eskı 45lıklere olduğu gibi rağbet gormeye başladı ah frued ah çağan ırmak oidipal dönüşümüze sebep sizsiniz

    YanıtlaSil
  2. eski blog headlineımı başlık yapmışsın, BUNA SANATTA NE DİYORUZ? allahım unuttum resmen ya. soru sorup ordan kuratarayım bari demiştim ama kurtaramadım. seda buna ne deniyordu. ANNEM BENİ BU GÜNLER İÇİN YETİŞTİRMEDİ SEDA CEVAP VER.

    YanıtlaSil
  3. maviyesilkukuletalıcüce,

    evet kendi kendimin psikanalistiyim.


    thefoolcum,

    eski blog hedırından esinlendim hatta çaldım. en sevdiğim film ve şarkılardan biri olmasına karşı koyamıyorum napayım. buna da sanatta, kadir inanırın sinemadaki bıyıksız dönem etkileşimleri diyoruz.

    YanıtlaSil