11 Haziran 2009

ne bileyim ben

sen de yaz yaz bi kenara yaz, temalı blog furyasından merabalar. yazıya deep purpleın türkçe karşılığı olmaya nazır ya da olmuş grubumuzdan bir dize ile başlamam, yazılara şarkı başlığı verme akımının bir alt kategorisi olabilir. ne bileyim ben. aslında türk rock gruplarını ya da kişilerini cool bulmayangillerden değilim, sadece yeterince güzel şarkılar yapmıyorlar kabul edelim. o yüzden ipodumda neden yasemin morinin hiç dinlemediğim şarkılarını bulunduruyorum, açıklayamıyorum. son zamanlarda hiçbir şeyi açıklayamıyorum zaten ya da her şeyin açıklanmadan sonsuza kadar bir bir bilinmeyenli denklem kadar gizemli durmalarını istiyorum en azından. ne bileyim ben. ihtiyaç anında beliveren parlak bir zeka olamamanın verdiği ağırlık ve zincirleme isim tamlamasında zorlanabilecek sınırlar.

4 yorum:

  1. jülyet-i suburban11 Haziran 2009 00:53

    seda, bence ajda pekkan konserine gitmeliyiz. yok yasemin mori, yok mor ve ötesi, bunlar geçici şemalar, ajda ise benlikte kalıcıdır.

    hoşgör sen, affet gitsin aldırma, diyen enrico macias oluyor ve ihtiyaç anında beliren parlak zeka olmak, scooby doo'da oluyor ancak, diyorum. o zamanlarda pencereden dışarı bakıyorum habire. "beynim durdu ay, siz bakıverin" diyorum. bakıyorlar sağolsunlar.

    YanıtlaSil
  2. o değil de bence leonard cohene de gitmeliyiz. ajda ve leo ALT SINIR olmalı.

    YanıtlaSil
  3. ay leonard cohene gidelim gidelim deyip gidemeyeceğiz seda, bence artık bununla yüzleşsen iyi olur. yazına da güldüm bayaa, ben de ihtiyaç anında parlak zeka olamıyorum, ama ben hiçbir zaman olamıyorum, sen en azından yalan uydururken baya şaynisin.

    YanıtlaSil
  4. etme yasemının albumundekı şarkıların çok buyuk kısmı guzeldir tamam bana da bırak bu rock'n roll u gecelerı ve kızları saçma gelıyor ama ne bılıyım mutsuz funk la da orgazmı yaşıyorum aynı albumde.

    ihtiyaç halinde camı kırıp butonuna basıldığı zaman çok iyi çalışan birisi olarak, yeterli adrenalin pompasının beynımınım tum kılcallarını açarak yuzde 100 verıme kadar çalışıyorum, ama normal zamanda aynştaynın insan ortamalasına biçtiği yuzdenın yarısıyla bazal metabolizmayla yaşadığım için pekte bir kaarı yok, sadece doğal seleksıyon takılmıyoum o kadar

    YanıtlaSil