4 Ağustos 2009

day destroys the night, night divides the day

trtde bir zamanlar kuzenlerim isimli bir dizi yayınlanır idi. kızlardan birinin adı da şeref idi. her ne kadar aile ağacımıza şeref isimli biri eklenmemişse de döndüğümden beri kuzenlerim ile iç içe yeni uyarlamalara koşmaktayım. evdeki misafir populasyon grafiğini kalp krizi geçiren bir kalp ekosuna benzeterek tıbbi teşbihlerde bulunma yeteneğimi gizlemeyeyim diyorum.

yurt dışından gelen akrabalarla alışverişe çıkmayı, cebi delik türk gençlerine yasaklanmalı kesinlikle. kanun altında korunmaya alınmalıyız. resmen alışverişte ev sahibi ülke olarak gözünüz dönüyor ve 10 mango kaplanı gücünde bir kadın kesiliyorsunuz. ayıp yani. ucuza gördüğüm her şeyi alma durumunu ice age3 te verilen 3d gözlüklerini hacılamaya kadar vardırdım. keşke evde 3d yayın yapan kanallar olsa da eceye hava atsam. ice age demişken çocuk filmlerindeki belden aşağıya koşan esprileri kaldırmak gibi toplumsal açılımlar yapma peşine düşeceğim ilelebet.

sonunda spora başladım. hayatımda ilk kez bir koşu bandı ilerlemeyen bir bisiklet kullandım desem yeridir. ama rihanna ve david vendetta adaptasyon sürecimi hızlandırıyor gerçekten...

4 yorum:

  1. kızım çak diye dizi var ya sienbiside. hayret bi şey. kuzenlerim diye dizi olması ne güzelmiş bu arada.

    YanıtlaSil
  2. Şeref aptal bir karakter değil miydi yahu?, bir diğer tip de hiçbir işe yaramayan Sevinç Erbulak. Bir de gözlüklü Şeref'i kıskanan kadın vardı ama adını unuttum :)

    YanıtlaSil
  3. bence şeref isimli kadın karakter tüm sır perdelerini aralıyor. o dediğin de gözlük ve teyze ikilisinin vücuda gelmiş hali değil miydi sanki?

    YanıtlaSil