14 Ekim 2010

güncelleşelim beyler

blogta kalan son yazımın sultan sikiyle alakalı olmaması adına yazılıyor bu yazı, yoksa tamamen amaçtan yoksun bir post olacak. ilginç olabilitesi normalin üzerinde seyreden derslerim, geleceğime yön verme kaygılarım, erken bastıran soğuklar ve muzdaribi olduğum bir halet-i ruhiyede seyreden hayatımdan aktarabileceğim pek bir şey yok. hikayelerim olduğu zamanların gittikçe geride kaldığı, karşıdan birbirlerine doğru farklı hızlarda gelen arabaların olduğu fizik soruları kadar anlamsız görünüyor şu an gözüme.

hayatta yapacak hiçbir işi olmayanların yakınması ile, önünde yapacak işlerine anlamsız gözlerle bakanların aynı insanlar olduğunu düşünüyorum. mecburiyet insanın şevkini çok fena kırsa da, başı boş bırakılacak mahluklar değiliz yaratılış itibariyle.

geçenlerde duştayken, aklımdan hızlıca bir düşünce geçmiş "allaam keşke olsa yaa" diye iç çekmiştim. şimdi ise o düşüncenin gerçekleşebilme ihtimalleri, çok farklı şekillerde karşıma çıkıyor olmadık zamanlarda ve kafa karışıklığı had safhada. neyse muhtemelen bir şeyin olabilme ihtimalini o şeyin gerçekleşmesinden daha çok sevebildiğimiz gibi radikal kararlar da hop diye alınabilir. radikalleşirsem söylerim, mektubumu keserim.

3 yorum:

  1. ay merak ettim valla. ama yazıdaki bütün önermelerine katılıyorum, haber olsun.

    YanıtlaSil
  2. bişeyin gerçekleşmesi ihtimalini düşünmek gerçekten gerçekleşmesinden daha güzel. hiç online olmuyorsun ki konuşalım görüşelim?

    YanıtlaSil
  3. dostum hep çevrimdışı online takılırım ben. bi tık yeter.

    YanıtlaSil