5 Temmuz 2007

new beginnings versus common feelings and willings

sıcak bi yaz günü..

ekran karşısında oturuyorum. sol tarafımdan gerçekten ılık bir rüzgar vuruyor. serinletici bir etkisi de mevcut tabi. yapacak hiçbir şeyim yok. aslında seçenekler yok değil. üçüncü yazlarını yaşayan kitapları bitirmek, puzzle ı tamamlamak, yarıda kalmış filmleri izlemek, bir şeyler çiziktirmek falan filan. ama inanın birini bile yapmak gelmiyor içimden.

beni bu sıcaklar mahvediyor..

ben de mevsimlerle birlikte değişiyorum efendim. kışın kasvetine inat hareketli bir yapım oluyor kolay sıkılmıyorum, boş oturmaktan bile zevk alıyorum ama ya yazları derseniz üstteki paragrafta yeterince açıklığa kavuşturdum sanırım bunu.

karşı konulamayan gölgede tavla oynama isteği..

eğer şimdi dünya üzerindeki tek arzum sorulsaydı gölgede tavlayla beraber demlenmiş muhabbet olurdu kendisi. insan içine çıkmayan a sınıf sosyal bir insan isteği gibi dursa de herkes kendi görmek istediğini görür efendim. bunu da bu gün öğrendim. öğrenmenin yeri ve zamanı yok işte((=

bu gün fonda çalması gereken şarkı kesinlikle once-pearl jam

once

yeah...once, once...yeah, yeah...
yeah...yeah, yeah...yeah, yeah...oww


3 yorum:

  1. bu yaz bayagi dejavusunu yasayacaımız duygular. ilk paragraf guzel acıklamıs.

    YanıtlaSil
  2. ---üçüncü yazlarını yaşayan kitapları bitirmek---
    üçüncü yazını yaşayan kitaplar :D çok sevdim bunu

    YanıtlaSil
  3. ay ay ay..bakiyorum iki tane yazi yazmis,bi de ustune yorum almissin pürüpak hanim?yok yazmis yok kismis yok mayismismis bisiler bisiler..:)
    eceye selam yazmaya devam diorum:))

    YanıtlaSil