21 Eylül 2009

dönmedolap merakı

günaydın ve günaydın bayram ziyaretçileri,


bu kasvet ve ziyaret dolu sabaha hayatıma züperzonik rüyalarıma bir yenisini daha ekleyerek başladım. tuhaflığı, gerçeğe uygunluğundan kaynaklanmakta olan bu rüyamda kendisini okumam diyecek kadar okumuş olduğum bir hanım gazeticinin annesini gördüm. kadın beni bir kafeye davet etmiş, kızının basında nasıl yanlış anlaşıldığından bana dert yanıyor ve aslında ne kadar yetenekli ve akıllı bir kızı olduğundan söz ederken lafı kendisine getiriyor ve kızı için hayatında yaptığı fedakarlıkları bir bir anlatıyordu. manen ve maddiyaten hiç bir bağımın ve sempatimin olmadığı bu anne-kızın rüyama ne halt etmeye geldiklerini hala anlamış değilim ama rüya mesajının kıçını örtten  daha anlamlı olduğuna inanmalı mıyım blog ha?

rüyalardan arta kalan zamanımı mikrodalga fırında kek yapmak ve ev usulü süt köpüklü amerikan usulü kahveler hazırlamak gibi deneysel mutfak işleri ve bayram harçlıkları toplamak vee wall e gibi sevimli sevimli  harika filmler izleyerek geçiriyorum. (bayramın kutlu olsun pixar ^^)

aynı tandanslı postlar göndererek monotonluğun tavan yaptığı bir başka postun sonuna geldik blog.bayram harçlığının bereketi üzerinize olsun ziyaretçiler ailesi. çavçav

6 yorum:

  1. Wall-E'yi sevmiyorum. Bence sevimli değil, ürkünç.

    Bence rüyanız manasız. Geçen gün Lolla Bunny ile Buggs'ı arıyorduk. O da anlamsız bir rüyaydı.

    Arrivederci.

    YanıtlaSil
  2. robo-love olayı güzeldi bence.

    ne diyeyim.

    YanıtlaSil
  3. gazeteci kadın ayşe arman mıydı HA. çok gizemli bir yazı olmuş bence.

    YanıtlaSil
  4. uzman yorumu: efenim zannimca ruyaniz elektra kompleksine gonderme yapmakta. 5-6 yaslarinda babaniza duydugunuz asktan dolayi annenize duydugunuz ofkeyi hala yenememissiniz. ve bu noktada savunma mekanizmalari devreye girerek aslinda annenizle cok muthis bir iliskiniz oldugunu ve annenizin her onune gelene bu muthis iliskiden bahsedebilecegi bir senaryo hazirlanissiniz. efenim bu ruyada zannimda sevimsiz yazar olarak da kendinizi gormektesiniz. yazdiklarinizin ne kadar begenilecegine dair kuskularinizi boyle aktarmissiniz. ehue boyle bi yorum olabilir tabi tum bunlar benim yanisitmam da olabilir bilemiyorum. ve edit: wall e şükeladır, ama the fall çok daha bir şükeladır. stop.

    YanıtlaSil
  5. freud beni çağırıyor.

    YanıtlaSil