9 Ekim 2009

parasetomol days.

burnum ve sevgili akciğerlerim pazartesi gününden itibaren okulda salgın boyutuna ulaşan gribin öksürük ve sümük dalgası altındalar. burnum solaryuma girmiş gibi görünüyor ve gerçekten bir veremlinin yanımda haline şükredeceği kadar öksürüyorum. sesim de 900lü hatlara layık bir biçimde seksi ayrıca.

dedem bizde ve beni 10 dakika arayla görmüş de olsa nasıl oldun diye sorup duruyor. ama ne yazıkki parasetomol pek yardımcı olmuyor cevaplar konusunda. iki günde 3. baskıya ulaşan hikayelerini de anlatsa, sevimliliğini asla kaybetmeyen bir dedem var.

bütün şuruplar berbat ve hiçbir hap griple savaşma konusunda göründüğü kadar cesur değil.

8 yorum:

  1. Geçmiş olsun efendim. Grip ilaçla 7 günde, ilaçsız bir haftada geçer.

    YanıtlaSil
  2. ahah, same here. gece uyanıp sümkürürken sümküren başka insanları duyuyorum. herkes sümkürüyor. acil şifalar dilerim sevgili seda. parasetamol gerekli, ancak sık sık nevresim değiştirmek, sağlıklı beslenmek, banyo yapmak daha yararlı.

    YanıtlaSil
  3. hiç kimse,

    5.gündeyim test edip göreceğiz.

    tutkulu perçemim,

    nedense çok iyi bir anne olacağını düşünüyorum bloguna yazdıkların biraz aksini söylese de(düzen, titizlik babında).

    YanıtlaSil
  4. sedacım bir haftadan daha uzun süre hasta kaldım. ateşli bi hastalıktı boğazım da fenaydı. iğne vurularak biraz kendime geldim ama gribal boyutu geçmedi başka bi antibiyotikle devam ettim. antibiyotik bitti hala burnum akıyor. kartoloz bi sesim var. bu senenin hastalığı sanırım geçmiyor. gene de ümitsiz olmamak lazım. cümleten hepimize geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  5. teşekkür ederim canım seda, çocuklarıma kendime karşı olduğumdan daha şefkatli olabilirim herhalde. ayrıca bu düzensizlik ve pislik durumu bünyemin güçlü olmasını sağlıyor. dün ateşim vardı, bugün taş gibiyim(?) yüzümdeki uçuk geçecek diye antibiyotik almanın faydasını gördüğümü umuyorum.
    bi de eve misafir flan çağırmanı öneririm. hastalığı unutunca da iyileşmiş sayılabilirsin bence.

    YanıtlaSil
  6. herkes benden önce grip oldu hihohoh! alerjim geçti ve hapşurmuyorum. über sağlıklı biriyim bu aralar, tek sorunum fazla kahve içmem. biris bana bugün çarpıntı yapmıyor mu diye sordu? öeh!

    YanıtlaSil
  7. bu yorum coşkusu sevindirici elbet. betül ses konusunda çok mutsuzum yine de popstara katilicim, gonca okula gidiyordum yarı yoldan dönmek zorunda kaldım ya içler acısı bir kemalettin tuğcu romanı olmaktan çıkmışsa?, biemsi fazla kahve selülit yapar hoho.

    YanıtlaSil
  8. fazla kahve herkese selülit bana da çarpıntı yapar. çarpıntı gerçekten yapıyor. ilk tecrübe ettiğimde çok korkmuştum bana noluyo lan diye ki birisi kahvedendir dediydi de rahatladıydım. sebebi kahve dünyasının çikolata kaplı kahveleri artı tabi ki kahve idi

    YanıtlaSil