23 Temmuz 2010

evde yaz başkadır

günlerim yaz günleri default moduna geldi. default mod dediğim de malumunuz işte bunaltan sıcaklar, ikide bir buzdolabındaki soğuk meşrubatlara abanmalar, kucağımdaki laptoptan sonunda pişik olacağım korkusu, geceleri digiturk ile buluşup, sabahlamalarım, gündüzleri sıcak diye kendimi sokaklardan soyutlamam,gün boyunca fare gibi her önüme geleni kemirmem, babamdan miras saat başı balkona çıkıp asayiş berkemal mi triplerim, klimadan  dolayı vücuduma soğuk değen yerlerinin bedenimden ayrı takılmaları. neyse listeyi sonsuza kadar uzatabilirim sidik yarışına girmeme lüzum yok. kesiyorum.

mala bağladığım, evde yaz başkadır'ın bu sezonunda, kendimi yabancidiziizle.com!a vurdum. dizileri HD verip tam ekran yapınca da pikselleşmeyen görüntüleri ve bazen bir johnny bravo edasıyla yapılmış çevirileri ile adeta bir cennet site. spartacus:blood and sand i bitirdikten ve antik romanın cinsel yaşamı ve enteresan küfür denemeleri üzerine bir master degree çektikten sonra dedim artık kendime yeni bir kulvar bulayım. ve bulduğum kulvar da lost oldu sayın izleyiciler. evet artık ben hiç lost izlemedim diyerekten ortamları gereksizce geren anti popüler kültür insanı sinyali vermeyeceğim.

karamazov kardeşleri bir laptop tablası ve aşırı ısınmaya karşı aldığım bir önlem olarak kullandığım bir posta daha nokta koyuyorum. (gerçekten işe yaradığını belirtmeliyim) colanız soğuk, dondurmanız daimi olsun.

4 yorum:

  1. Isınan laptop işkencesi kızları pişik yapar da erkekleri kısır da yapar. O daha fena :)

    YanıtlaSil
  2. seda biz kalmaya gelsene lö. ama ev çok pis.

    YanıtlaSil
  3. hiç kimse,
    kalın bir kitap hem pişikten korur, hem de doğmamış çocuklarını garantiye alır ;)

    tire swingo,
    gel gündelikçim ol demiyorsun dimi?

    YanıtlaSil