7 Aralık 2008

tepsi pepsi

bu gün saçımı türlü hezeyanlar içerisinde kestirdim aziz blög. ultra çirkin kadınların bilhassa kullanıldıklarına inandığım ve nuh nebiden kalma makyajlarla harmanladığı ne zamandan kaldığı belirsiz kataloglarla boş yere vakit harcadım. çünkü hiçbir şey beğenemeyen burnu büyük gıcık bir tipe dönüşüyorum 6 ayda bir gittiğim kuaförlerde. saçlarım ıslatıldıktan sonra koltuğa alındığımda nasıl bir şey istemiştiniz hanfendi sorusuna gayet samimi bir şekilde bilmiyorum diye cevapladıktan sonra, hayatımı özetlediğim iki cümleyi her sabah taranmayı gerektirmeyecek bir model keserseniz çok mutlu olurum şeklinde tamamlayarak kendimi kuaförün hünerli makas ellerine emanet ettim...

sonuç; ezgi daha genç gösterdiğim (ne mutlu gencim diyebilene) ve eskisine oranla iyi göründüğümde karar kıldı. ayrıca bere takarken kahküllerim saçma bir şekilde pırtlamıyorlar bu açıdan sevindirici bir model ne diyeyim.


annemle çılgınsal bir tatlı yapma olayına giriştik: kıvrım tatlısı. hiçbir bayram misafirimiz olmamasını dert etmeyip, kendi tatlımızı kendimiz yapar kendimiz yeriz motivasyonu ile koyulduk işe. 1. tepsiden sonra bel bölgemde 3 ok hissetmemden gayri ara vermiş bulunmaktayız. ikinci tepsi beni bekliyor azizim blög.
karlı kış geceleri gelsin artık, küresel ısınma yılın en sevdiğim kısmına dokunma :/

1 yorum:

  1. BU BAYRAM SİZE GELELİM DE TATLINIZI YİYECEK BİRİLERİ ÇIKSIN(:

    YanıtlaSil